Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Casa 3 camere - Cismigiu / Sala Radio - str. Transilvaniei

Cismigiu, Bucuresti

€165.000

Suprafata: 63 m2
Nr camere: 3
Nr bai: 1
An constructie: 1940
Data publicare: 27-05-2024

Detalii despre proprietate

Activ Imob va propune spre vanzare o casa cu 3 camere + dependinte din perioada interbelica situata in sector 1 - zona Cismigiu / Sala Radio , pe strada Transilvaniei, zona protejata, cu o suprafaat utila de apx 64 mp si suprafata totala in jur de 93 mp si suprafata desfasurata de 146 mp.



Imobilul se desfasoara pe parter inalt unde gasim cele trei camere, vestibul, dressing si la etaj unde gasim bucataria, un hol si grupul sanitar. Proprietatea mai dispune de o boxa, un garaj si o pivnita, camere inalte de 3 m, centrala termica proprie, o curte interioara asemenea unei verande, curte comuna de apx 600 mp si 115 mp in cota indiviza.



Casa necesita renovare, nu este pe listele de incadrare cu risc seismic, nu este imobil ce necesita a fi demolat si dispune de toate actele in regula.



Extinderea spatiului de locuit se poate face prin mansardarea podului, extindere ce se poate aproba de catre Primaria sectorului 1.



Acces imediat la mijloacele de transport, Piata Victoriei la apx 5 min, Parcul CISMIGU, numeroase cafenele si puncte turistice, institutii de invatamant, centre comerciale, etc.



Cu un simt dezvoltat al design-ului, poate iesi un proiect in stil modern dar si cu usore tendinte boeme.







Mai multe detalii la telefon.



0769945090



0769638536

Specificatii proprietate

Utilitati

Incalzire: Centrala proprie

Finisaje

Stare interior: Renovat

Dotari

Alte spatii: Terasa

Vecinatati

Vecinatati: Transport public, Parc, Hypermarket

Informatii suplimentare

Detalii zona: Strazi asfaltate

Localizare

Whitepress