Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Vanzare apartament 2 camere, Bulevard Mihai Viteazu , Sibiu

Bulevard Mihai Viteazu , Sibiu

€99.500

Suprafata: 53 m2
Nr camere: 2
Nr bai: 1
An constructie: 2024
Data publicare: 22-10-2024

Detalii despre proprietate

Apartament cu 2 camere decomandate si gradina finisat la cheie de vanzare in Selimbar zona Doamna Stanca, acesta fiind situat la parterul inalt al unui imobil de 3 etaje si beneficiaza de o gradina in suprafata de 57 mp dar si de loc de parcare propriu.

Cladirea beneficiaza de o structura robusta din beton armat, tip zidarie portanta, cu caramida de 30 cm grosime, care asigura o izolatie termica superioara. Exteriorul cladirii este imbunatatit cu un termosistem de 10 cm, completat de vopsea decorativa siliconata, ce ofera o protectie eficienta impotriva intemperiilor si contribuie la un aspect modern si elegant.

Intrare in ansamblul rezidential din care face parte apartamentul se face cu acces securizat tip bariera (controlata prin intermediul aplicatiei mobile sau a unui cod), complexul rezidential dispune de un spatiu generos intre cladiri de 40 metri si de iluminat stradal LED cu incarcare solara ce contribuie la eficienta energetica si aspectul modern al zonei. Locurile de parcare sunt private, destinate exclusiv locatarilor.

Locuinta are o suprafata utila de 53 mp ofera un spatiu modern si versatil, ideal pentru un stil de viata confortabil, gata sa fie mobilat dupa gustul dumneavoastra. La intrare, veti fi intampinati de un hol de 5.99 mp, care faciliteaza accesul catre toate incaperile: baie (suprafata de 4.38 mp); dormitor (suprafata de 13.27 mp); bucatarie (generoasa, suprafata de 9.40 mp) si living (suprafata de 19.54 mp). Atat din dormitor, cat si din living si bucatarie, aveti acces la un balcon de 2.64 mp prin intermediul caruia puteti merge in gradina privata de 57 mp, perfecta pentru a fi amenajata dupa gustul si nevoile dumneavoastra.

Apartamentul se preda complet finisat, la cheie, cu detalii elegante si functionale, cuprinzand parchet laminat, usi de interior, prize si intrerupatoare. Bucataria si baia sunt dotate cu gresie si faianta de calitate, iar aceasta din urma include obiectele sanitare (cabina de dus/cada, lavoar, vas de toaleta si baterii pentru cada si lavoar). In plus, aveti oportunitatea de a alege aceste finisaje, astfel incat sa reflecte stilul si preferintele dumneavoastra.

Alte detalii si dotari:

- Usa de metal la intrarea in apartamente, placata cu panou MDF;

- Pereti tencuiti (tencuieli pe baza de var-ciment), gletuiti si zugraviti in lavabila alba;

- Tamplarie PVC cu 5 camere si 3 foi de sticla (lowE-float-lowE solar), feronerie Maco Multimatic si glafuri interior-exterior;

- Incalzire prin pardoseala, centrala termica proprie in condensatie si detector gaz.

- Sisteme electrice din cupru trase prin copex cu tablou general si sigurante pentru consumatorii de putere.

- Instalatii pentru curentii slabi: Internet, Telefon, TV.

- Racorduri apa-canal in bucatarie si bai.

- Racord gaz metan la bucatarie;

- Rupere termica intre balcon si placa din profil de 10 cm montat la tamplarie si polistiren extrudat.

- Instalatii pentru gaz, curent electric si apa, contorizare individuala si contoare montate.

Un beneficiu suplimentar al complexului este faptul ca are acces facil si rapid in diferite locuri de interes precum: Mall-ul Shopping City Selimbar, Piata Agroalimentara Rahovei, multiple institutii de invatamant, statii de transport in comun, institutii bancare, spatii verzi etc.

Valoare de achizitie:

- Pentru un avans de 75% pretul este de 99.500 euro

- Pentru un avans de 50% pretul este de 101.000 euro

- Pentru un avans de 15% pretul este de 103.000 euro

Poate fi achizitionat si prin credit bancar. ID intern: 2408

Specificatii proprietate

Utilitati

General: Curent electric, Apa, Gaz, Canalizare
Incalzire: Centrala proprie

Finisaje

Stare interior: Renovat
Usa intrare: Metal
Ferestre: PVC
Pardoseala: Parchet, Gresie
Pereti: Vopsea Lavabila, Faianta
Izolatie termica: Exterior

Dotari

Alte spatii: Terasa
Mobilat: Nemobilat
Contorizare: Gaze, Caldura, Apa
Dotari imobil: Interfon

Informatii suplimentare

Recomandat Pentru: Rezidential

Localizare

Whitepress