Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Spatiu Comercial | Piata Unirii | Parter | Vad stradal

Unirii, Bucuresti

€1.700/luna

Suprafata: 115 m2
Nr camere: 2
Nr bai: 1
An constructie: 1910
Data publicare: 24-04-2024

Detalii despre proprietate

Excelenta prin experienta!



Va propunem spre Inchirere un spatiu comercial la parter situat in Piata Uniriil.



Cladirea are regim de inaltime S+P+2+M si dispune de toate utilitatile: curent, apa, gaz, canalizare, etc.



Suprafata utila: 115



Spatiul este pretabil pentru diferite activitati comerciale ca atelier, birou, cabinet stomatologie, magazin, showroom, etc.



Va asteptam la vizionare!



Piata Unirii este o zona situata in centrul orasului Bucuresti, Romania. Ea este una dintre cele mai importante piete din Bucuresti, atat din punct de vedere istoric, cat si din punct de vedere turistic. Aici se afla monumentul reprezentativ al orasului, Casa Poporului (Palatul Parlamentului), dar si alte cladiri istorice, precum Catedrala Sfantul Iosif si Biserica Sfantul Gheorghe Nou. Piata este, de asemenea, un important nod de transport in Bucuresti, cu statii de metrou, autobuze si tramvaie.



Transport: Piata Unirii este bine conectata cu restul orasului prin transportul in comun, inclusiv statiile de metrou Unirii 1 si Unirii 2, precum si autobuze, tramvaie si troleibuze. De asemenea, exista statii de taxi si parcari publice in zona.







Servicii medicale: Zona Piata Unirii gazduieste mai multe clinici si spitale importante, cum ar fi Institutul National de Recuperare Medicina Fizica si Balneoclimatologie, Hospital Constantin Angelescu, Centrul Medical Avanta, Synevo Unirii Bucuresti, Amintirea Spitalului Brancovenesc, FIZIOFORMA, Clinica de Chirurgie Cardiovasculara CC Iliescu.







Spatii verzi: Parcul Unirii, cel mai mare parc din centrul Bucurestiului, este situat in apropierea Pietei Unirii. Acesta ofera o oaza de verdeata si un loc de relaxare pentru locuitorii din zona.







Infrastructura: Piata Unirii este o zona bine dezvoltata, cu o gama larga de magazine, restaurante si alte facilitati comerciale. De asemenea, exista mai multe cladiri importante in zona, cum ar fi Palatul Parlamentului si Catedrala Patriarhala.





Specificatii proprietate

Finisaje

Usa intrare: Pvc
Ferestre: PVC

Dotari

Alte spatii: Terasa

Informatii suplimentare

Recomandat Pentru: Comercial

Localizare

Whitepress