Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Vila tip duplex de vanzare - TUNARI

Tunari, Tunari

€360.000

Suprafata: 270 m2
Nr camere: 4
Nr bai: 4
An constructie: 2023
Data publicare: 08-12-2023

Detalii despre proprietate

Excelenta prin experienta!



Descoperiti o oaza de confort si spatiu in Tunari, prin aceasta vila tip duplex, ideala pentru cei care apreciaza eleganta si functionalitatea. Cu un regim de inaltime parte cu etaj si mansarda, aceasta proprietate imbina armonios designul modern cu facilitatile generoase.



Caracteristici Cheie:







Suprafata Utila Generoasa: Vila dispune de o suprafata utila de 235 m2, oferind spatiu suficient pentru a va crea un camin confortabil si functional.





Gradina Ingrijita: Cu o gradina spatioasa de 200 m2, veti avea posibilitatea de a va bucura de aer liber si de a crea un mediu relaxant in mijlocul naturii.





Regim de Inaltime: Parte cu Etaj si Mansarda: Designul duplexului, cu parte de etaj si mansarda, adauga un plus de eleganta si ofera optiuni variate de amenajare a spatiului.





Locuri de Parcare Asigurate: Proprietatea dispune de 2 locuri de parcare, oferind comoditate si siguranta pentru familia dvs.





Amenajari Moderne si Finisaje de Calitate: Interiorul duplexului a fost amenajat cu atentie la detalii, beneficiind de finisaje moderne si dotari de calitate, pentru a va oferi un mediu placut si rafinat.







Aceasta vila tip duplex reprezinta o oportunitate de a investi intr-o proprietate ce ofera confort, spatiu si o atmosfera relaxanta intr-un cadru pitoresc. Pentru mai multe detalii sau programari pentru vizionare, va invitam sa ne contactati. Aceasta proprietate ar putea fi locuinta pe care o cautati!



Tranzactioneaza cu noi si primul transport de mobila este gratuit in Bucuresti si Ilfov!

Specificatii proprietate

Dotari

Alte spatii: Terasa

Informatii suplimentare

Detalii zona: Strazi asfaltate

Localizare

Whitepress