Site din reteaua Titirez.ro

0725.200.001

Vanzare apartament 2 camere, Titan, Bucuresti

Titan, Bucuresti

€52.000

Suprafata: 51 m2
Nr camere: 2
Nr bai: 1
An constructie: 1970
Data publicare: 24-07-2018

Detalii despre proprietate

Suntem la intersectia Camil Ressu cu Nicolae Grigorescu, la 20 de metri de statia de metrou Nicolae Grigorescu, la 100 de metri de Piata Salajan si la 300 de metri de parcul IOR. Avem langa bloc Liceul Dante Alghieri, scoala generala, gradinita. Avem statia RATB la capatul blocului si magazine din cele mai diverse. Avem strand. Pe scurt, avem de toate! Locatia ideala pentru tine.

Mai avem un bloc construit in anii 70, reabilitat termic de curand, cu 10 etaje si 4 apartamente pe etaj. Un bloc nici bun nici rau, fara datornici la intretinere, cu oameni obisnuiti. Si cateva babe mai senile, dar pasnice.

Si avem un apartament. Cu doua camere, semidecomandat. Adica cu trecere prin sufragerie. Un dormitor, o baie, o bucatarie si un balcon inchis in termopan. Mai avem geamuri termopan, jaluzele exterioare si apometre. Si cam atat, ca ce-i mult strica. A, mai avem niste pereti albi, curati. Cu gresia, faianta, parchetul...vii tu, trebuie sa ai si tu ceva.

Suntem la etajul 6(din 10) si vederea este toata pe sud-vest. Partea proasta e ca vara e cald. Partea buna e ca si iarna e cald si platesti mai putin la intretinere si poti sta in casa in tricou, nu in cojoc. Iar daca suferi de caldura, au baietii de la Kiss FM un concurs, se castiga aparate de aer conditionat. Iar daca te inscrii, nu castigi, dar cumperi apartamentul, iti facem noi unul cadou! LA modul cel mai serios, nu glumesc.In concluzie: apartamentul e bun, pozitia este mega, ultra, super buna, etajul e perfect, vederea senzationala....te astept cu avansul!

Specificatii proprietate

Utilitati

General: Curent electric, Apa, Gaz, Cablu TV, Canalizare
Incalzire: Termoficare
Climatizare: Aer Conditionat
Internet: Cablu

Finisaje

Stare interior: Necesita Renovare
Usa intrare: Metal
Ferestre: PVC
Pardoseala: Gresie
Pereti: Faianta
Izolatie termica: Exterior

Dotari

Alte spatii: Terasa
Mobilat: Nemobilat
Dotari imobil: Interfon, Lift

Vecinatati

Vecinatati: Transport public, Metrou, Parc, Scoala Generala, Hypermarket

Servicii

Servicii Imobil: Administrare

Informatii suplimentare

Recomandat Pentru: Rezidential

Localizare

HARTA